2011-11-28 09:03:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - A bikák gondozzák munkakapcsolataikat

Napi horoszkóp november 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem rejti véka alá a véleményét. Megtörténhet, hogy túl nyersen fogalmaz, és ezzel megbánthatod mind a kollégáit, mind a családtagjait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Gondozza egy kicsit igényesebben a munkakapcsolatait! Ha ügyes és nyitott fülekkel jár, jó lehetőségeket kaphat az előrelépésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Itt az ideje, hogy elővegye tanulékonyságát a munkahelyeden, hiszen ez a kulcsa jövőbeni a sikereinek! Sikereket érhet el új területeken. Próbálja ki magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól indul a hét. Bár úgy érezheti, túl sok követelménynek kell megfelelnie a munkahelyén, mégis kárpótolja mindezért az az elismerés, amit ma bezsebelhet a főnökétől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy romantikus nap az ágyban – ha megteheti, engedjen a vágyainak, mert a párjával együtt töltött kellemes órák újult erővel töltik fel a következő hétre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az elfojtott feszültség most biztosan felszínre tör, készüljön fel erre! Jól jöhet néhány nyugodt este, amikor kipihenheti magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Megbízható munkát szeretne letenni az asztalra, mégis az önben lévő feszültség miatt most a szokásosnál negatívabban áll a feladatokhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Beszélhetnéke támad, úgy érzi, eljött a fontos munkamegbeszélések ideje. Bármennyire is jónak véli a helyzetet, ezt semmiképpen se ma tegye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkatársaira – főleg véleményükre – most nem kíváncsi, bonyolult eszmecseréket pláne nem szeretne velük folytatni, ezért gőzerővel veti bele magát a munkájába.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Akár hivatalos ügyeit, bankügyleteidet intézi ezen a napon, sokkal gördülékenyebb lesz az ügymenet. Munkakedve is kiváló, olyan feladatot is elintéz, melyet eddig csak halogatott.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkájában sikereket érhet el, de ennek az az ára, hogy már a hét elején rengeteg munkát és erőfeszítést kell belefektetned egy-egy feladatba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkája alaposan lefoglalja már a hét elején, de tudja, hogy ez most fontos "befektetés", amit hamarosan kamatoztathat.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: